Всеукраїнська науково-практична конференція «Роль сучасних методів діагностики онкологічних захворювань в персоніфікації лікування» - Крижанівська, А.Є; Романчук, В.Р (Онкологія, 2012)
Науково-практична конференція «Роль сучасних методів діагностики онкологічних захворювань в персоніфікації лікування», що відбулась 16 березня 2012 р. у м. Яремче (Івано-Франківська обл.), була присвячена сучасним методам діагностики у зв’язку з персоніфікацією лікування пацієнтів з онкологічними захворюваннями, що відображає вимоги сьогодення в умовах доказової медицини.