Иммунная система как мишень токсического воздействия химических веществ - Жминько, П.Г. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2011)
Показано, що имунная система є мішенню токсичної дії хімічних речовин. Регламентація хімічних речовин в об’єктах навколишнього середовища повинна проводитися з урахуванням імунологічних критеріїв шкідливості. It is shown, that the immune system is a target of toxic influence of chemical substances. The regulation of chemical substances in objects of environment should be carried out taking into account immunologic criteria of harm.