140 років Науковому товариству імені Шевченка: внесок О.М. Романіва у розвиток української науки - Никифорчин, Г.М. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2013)
14–15 жовтня 2013 р. у Львові урочисто відзначили 140-річчя від часу заснування Наукового товариства ім. Шевченка (НТШ) – всесвітньої української академічної організації, заснованої у Львові в 1873 р.