Оцінювання точності визначення коефіцієнтів Вільямса за нормального відриву - Личак, О.В.; Голинський, І.С. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2012)
Змодельовано та проаналізовано вплив похибок визначення поля напружень на точність обчислення коефіцієнтів розкладу Вільямса та похибку відтворення поля напружень за нормального відриву. Смоделировано и проанализировано влияние погрешностей определения
поля напряжений на точность вычисления коэффициентов разложения в ряд Вильямса и
погрешность восстановления поля напряжений при нормальном отрыве. The modelling and analysis of the influence of errors of the stress field determination
during mode І loading on the accuracy of computation of the Williams expansion coefficients
and the accuracy of reconstruction of the stress field are performed.