Властивості поверхні композиційних компактів на основі алмазів АС 6 з вуглецевим звяۥзуючим - Полторацький, В.Г.; Картель, Н.Т.; Кулик, Т.В.; Бочечка, О.О.; Лавриненко, В.І.; Смоквина, В.В.; Панова, А.М.; Білоченко, В.П.; Лещенко, О.В.; Грищенко, Г.С. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
Наведено результати досліджень методом термопрограмованої десорбційної мас-спектрометрії композиційного матеріалу на основі синтетичного алмазу з вуглецевим зв’язуючим, створеного фізико-хімічним синтезом за низького тиску. Приведены результаты исследований методом термопрограммированной десорбционной масс-спектрометрии композиционного материала на основе синтетического алмаза с углеродным связующим, полученного физико-химическим синтезом при низком давлении. The results of studies by thermoprogrammed desorption mass spectrometry method of composite material based on the synthetic diamond with carbon binder are presented. The composite material was produced by physical-chemical synthesis under low pressures.