Использование озоно-воздушной смеси для обеззараживания ёмкостей для хранения пресной воды на судах морского флота - Голубятников, Н.И.; Герасимова, Н.В.; Редько, Е.Д.; Стецюра, Л.А.; Назарчук, И.К.; Красиловская, Е.Н.; Стаховец, О.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2011)
На підставі проведеннях експериментальних і натурних досліджень розроблений спосіб знезараження судових цистерн для зберігання питної води за допомогою використання озоно-повітряної суміші. Підтверджена його ефективність і економічність. On the grounds of experimental and field observations was found the way to disinfect fresh water ship tanks with the help of air-ozone mixture. The effectiveness and economy of this way are confirmed.