Нові карбонові архітектури з нанообмеженою геометрією пустот для високоефективного ємнісного і псевдоємнісного накопичення енергії - Григорчак, І.І.; Борисюк, А.К.; Швець, Р.Я.; Кондир, А.І.; Іващишин, Ф.О.; Балабан, О.В.; Курепа, А.С. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2015)
Розглянуто зв’язок між пористою структурою, електронними властивостями нанопористого вуглецю та ємністю межі розділу його з електролітом. Побудовано та охарактеризовано еквівалентні електричні схеми для енергонакопичувальних процесів. Рассмотрена связь между пористой структурой, электронными свойствами нанопористого углерода и емкостью границы раздела его с электролитом. Построено и охарактеризовано эквивалентные электрические схемы для энергонакапливающих процессов. Relationship between porous structure, electronic properties of nanoporous
carbon and capacitance of its interface with an electrolyte is investigated. The equivalent electric
schemes for the investigated processes are constructed and characterized.