Microstructure properties of particles reinforced polytetrafluoroethylene composite bearings after wear - Ünlü, B.S.; Uzkut, M.; Pi̇nar, A.M.; Özdi̇n, K. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2015)
High-performance engineering polymers that ensure the desired properties for journal
bearings and give good wear results are investigated. In this study, microstructure
properties of polymer-based particle reinforced PTFE composite bearings have been
determined by optical and SEM wear surface images. Вивчено спеціальні полімери підвищеної довговічності, які можуть забезпечити бажані властивості для буксових підшипників, зокрема, зносотривкість. За допомогою оптичної та електронної мікроскопії досліджено мікроструктурні властивості матеріалів на політетрафторетиленовій основі після зношування. Изучены специальные полимеры повышенной долговечности, которые могут обеспечить желаемые свойства для буксовых подшипников, в частности, износостойкость. С помощью оптической и электронной микроскопии исследованы микроструктурные свойства материалов на политетрафторэтиленовой основе после износа.