Академіку Академії медичних наук України, герою України Г.В. Бондарю — 80 років (Онкологія, 2012)
22 квітня 2012 року виповнилося 80 років із дня народження Заслуженого діяча науки України, засновника
школи онкологів Донеччини, генерального директора Донецького обласного протипухлинного центру,
завідувача кафедри онкології Донецького медичного інституту, Героя України, академіка Академії медичних
наук України, доктора медичних наук, професора Григорія Васильовича Бондаря. Редакційна колегія журналу
«Онкологія» щиро вітає Григорія Васильовича з ювілеєм, зичить йому міцного здоров’я, творчого натхнення,
втілення в життя всіх ідей і починань, подальших успіхів на шляху розвитку онкологічної науки.