Оцінка документованих можливостей Flash Macromedia для здійснення несанкціонованого доступу до інформації клієнтів Інтернету - Терейковський, І.А. (Інститут програмних систем НАН України, 2004)
Сформована схема потенційних загроз щодо несанкціонованого доступу до інформації клієнта Інтернету за допомогою інструментальних засобів Flash. Розглянуті найбільш імовірні випадки реалізації несанкціонованого доступу. Визначено, що деструктивні можливості інструментальних засобів Flash не обмежуються типовими засобами захисту локальної мережі. Сформирована схема потенциальных угроз, касающихся несанкционированного доступа к информации клиентов Интернета с помощью инструментальных средств Flash. Рассмотрены наиболее вероятные случаи реализации несанкционированного доступа. Определено, что деструктивные возможности инструментальных средств Flash не ограничиваются типовыми средствами защиты локальной сети. The circuit of the potential threats concerning non-authorized access to the information of the clients the Internet with the help of tool means Flash is generated. The most probable cases of realization of the non-authorized access are considered. Is determined, that the dangerous opportunities of tool means Flash are not limited to typical means of protection of a local area network.