Абразивовмісні склокомпозити як зв’язуючі для виготовлення інструменту - Кухаренко, С.А.; Дєвицький, О.А.; Лєщук, І.В. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
Встановлено закономірності зв’язку фізико-хімічних і фізико-механічних властивостей абразивовмісних композитів інструментального призначення на основі склоутворюючих систем з дисперсними тугоплавкими наповнювачами Al₂O₃, TiO₂, ZrO₂ з його експлуатаційними характеристиками залежно від виду наповнювача. Установлены закономерности связи физико-химических и физико-механических свойств
абразивсодержащих композитов инструментального назначения на основе стеклообразующих
систем с дисперсными тугоплавкими наполнителями Al₂O₃, TiO₂, ZrO₂ с его эксплуатационными
характеристиками в зависимости от вида наполнителя. The regularities of the connection of physico-chemical and physical-mechanical properties of
abrasive-containing tool composites on the basis of glass-forming systems with dispersed refractory fillers
Al₂O₃, TiO₂, ZrO₂ with its working characteristics depending on the type of filler are established.