Про обмеження в’язко-пластичної течії та усадки при спіканні виробів з важких сплавів на основі вольфраму - Андреєв, І.В. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
Представлено результати досліджень по контролю за спотворенням геометричної форми
виробів із сплаву на основі вольфраму з нікель-залізною зв'язкою у процесі його спікання. Запропоновано
спосіб обмеження усадки й в’язко-пластичної течії важкого сплаву при рідкофазному спіканні. Представлены результаты исследований по контролю за искажением геометрической формы
изделий из сплава на основе вольфрама с никель-железной связкой в процессе его спекания. Предложен
способ ограничения усадки и вязко-пластического течения тяжелого сплава при жидкофазном
спекании. The results of studies to control the geometric shape of the distortion products alloy on tungsten based
with nickel-iron binder in the process of sintering. A way to limit shrinkage and viscoplastic flow of heavy
alloy during liquid phase sintering are observed