Результати дослідження впливу умов спікання твердого сплаву ВН20 (80% WC + 20% Nі) у вакуумі під зовнішнім одноосьовим тиском на його усадку та густину - Бондаренко, В.П.; Юрчук, М.О. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
Наведено результати дослідження впливу зовнішнього одноосьового статичного тиску при
спіканні карбідовольфрамового твердого сплаву ВН20 з нікелевою зв’язкою (80% WC + 20% Nі) на
усадку та густину залежно від режимів попереднього спікання. Приведены результаты исследования влияния внешнего одноосевого статического давления
при спекании карбидовольфрамового твердого сплава ВН20 на никелевой связке (80% WC + 20% Ni)
на усадку и плотность в зависимости от режимов предварительного спекания. The research results of influence of external uniaxial static pressure during sintering of BH20 (80%
WC + 20% Ni) tungsten carbide hard alloy with nickel binder on changes of structural and some physical
and mechanical properties in dependence of the regime preliminary sintering were presented.