Дослідження взаємозв’язку між формою перетину зерен високотемпературного WC та їх мікротвердістю - Бондаренко, В.П.; Гнатенко, І.О.; Матвійчук, О.О.; Прокопів, М.М.; Заволокін, В.Г. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2017)
У роботі наведені результати дослідження мікротвердості зерен карбіду вольфраму WC в
сплаві ВК28. Встановлено, що базисні площини мають велику мікротвердість ніж призматичні. В работе приведены результаты исследования микротвердости зерен карбида вольфрама WC
в сплаве ВК28. Установлено, что базисные плоскости имеют большую микротвердость чем
призматические. In the work the microhardness of WC tungsten carbide grains in VK28 alloy have been investigated.
It is found that the basal planes have microhardness higher than prismatic.