Геологічна будова південно-західної частини Передкарпатського прогину (площа Розсільна - Дзвіняч - Старуня) та структурно-літологічна модель соленосних відкладів - Кирпач, Ю.В. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
Освещено геологическое строение площади, перспективной на калийные соли — Рассильна — Дзиняч — Старуня, которая находится в юго-западной части Предкарпатского погиба. Проанализировано построенную структурно-литологическую модель соленосных отложений этого района с определением перспективных литокомплексов. Geological structure of Rozsilna — Dzvinjach — Starunja area that situated in the south-west part of Predkarpatian foredeep has been described. This area is promising for potassium salts deposits. Structural-lithological model of salt deposits this square has been developed with definition of perspective lithocomplexes.