Літологічні особливості уламкових порід майкопської серії північно-західного шельфу Чорного моря - Клюшина, Г.В. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
Представлены результаты детальных комплексных литологических исследований майкопских отложений северо-западной части шельфа Черного моря. Охарактеризован минеральный состав обломочных пород, их морфологические и структурные особенности. The results of the detailed lithological research of Maicopian deposits of north-western shelf of the Black Sea on a complex methodical basis are represented. Mineral compositions, morphological and structural features of detrital component have been identified.