Будова та онтогенез конкрецій піриту з юрських відкладів західної частини Прикаспійської западини - Ковальчук, М.С.; Фігура, Л.А.; Сокур, Т.М. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
Изучены особенности морфологии, микроморфологии поверхности и внутреннего строения конкрецицй сульфидов из осадочных отложений и установлен механизм их образования. The peculiarities of morphology, micro morphology of the surface and the inner pyrite concretion struction from sediments were studied. The mechanism of their forming was established.