Прямые признаки нефтеносности на Чокракской антиклинальной складке Керченского полуострова - Науменко, А.Д. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
У статі, за даними польових досліджень у літку 2008–2009 років, на підставі знахідок прямих ознак присутності нафтових флюїдів обґрунтовано нафтоносність Чокракської антиклінальної складки. Article tells about oil-bearing Chokrak anticline based on direct presence of oil fluids according to data of field research made in 2008–2009 years.