Геохімічні ознаки нижньокам’яновугільних відкладів північно-східного борту Срібненської депресії Дніпровcько-Донецької западини - Науменко, М.О. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
Рассмотрены геохимические особенности терригенных отложений, в частности песчаников, которые являются потенциальными коллекторами углеводородов. Article tells about geochemical specialties of terrigenous rocks and especially sandstones, which are potential collector of oil and gas.