Биостратиграфическое расчленение эоплейстоценовых отложений центральной части Северного Причерноморья - Крохмаль, А.И. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
На підставі геологічної будови, мікротеріологічної та палеомагнітної характеристик пліоцен-плейстоценових відкладів центральної частини Північного Причорномор’я проведено їх стратифікацію. Biostratification of the Plio-Pleistocene sediments of central part of the Northern Black Sea coastal on the basis of geological structure, microteriological and paleomagnetic characteristic are realized.