Визначення раціональних розмірів елементів кільцевої магнітної системи фрезера-уловлювача - Романишин, Л.І.; Романишин, Т.Л. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
Описано конструкцію пристрою з рухомою магнітною системою. Встановлено механізм взаємодії ексцентрично розміщеної кільцевої магнітної системи з корпусом. Визначено раціональні геометричні розміри кільцевих елементів систем, за яких досягається необхідне зусилля зсуву. Дано описание конструкции устройства с подвижной магнитной системой. Установлен механизм взаимодействия эксцентрично расположенной кольцевой магнитной системы с корпусом. Определены рациональные геометрические размеры кольцевых элементов систем, при которых достигается необходимое усилие перемещения. The construction of the fishing tool 'with mobile magnetic system is described. The mechanism of interaction of off-center positioned annular magnetic system with the body is established. There are determined the rational geometric dimensions of the annular systems elements achieved the required shearing force.