Система багатоваріантного пропорційно-векторного управління паралельним активним фільтром чотирипровідної трифазної системи живлення - Артеменко, М.Ю.; Батрак, Л.М. (Технічна електродинаміка, 2014)
Запропоновано систему багатоваріантного пропорційно-векторного управління паралельним активним фільтром чотирипровідної трифазної мережі, в якій залежно від конкретних умов застосування обирається один із двадцяти методів управління, оптимальний за певним показником якості. Предложена система многовариантного пропорционально-векторного управления параллельным активным фильтром четырехпроводной трехфазной сети. В зависимости от конкретных условий применения выбирается один из двадцати методов управления, оптимальный по определенным показателям качества. Multivariate proportional-vector control system for shunt active filter of three-phase four-wire power system was proposed. Depending on the application conditions one of the twenty control methods optimal for certain quality characteristics can be selected.