Українська мова як державна: освіта, політика: Монографія - Даниленко, В. (Інститут історії України НАН України, 2010)
Рецензія на книгу: Українська мова як державна: освіта, політика: Монографія / С.В.Савойська, В.Ф.Панібудьласка, А.М.Тугай; за редакцією С.В.Савойської. - К.: Вища школа, 2009. - 319 с.