Оцінка точності позиціонування системи відеосупроводження - Терещенко, Т.О.; Ямненко, Ю.С.; Лазарєв, Д.В. (Технічна електродинаміка, 2016)
Досліджено вплив затримки обчислення координат об’єкту на точність відеосупроводження об’єктів слідкування
шляхом моделювання роботи системи управління приводами. Наведено дані про формалізовану затримку
для різних алгоритмів відеосупроводження. Исследовано влияние задержки вычисления координат объекта сопровождения на точность видеосопровождения
путем моделирования работы системы управления приводами. Приведены данные о формализованной
задержке для различных алгоритмов видеосопровождения. The article investigates the influence of the object coordinates calculation delay on the video tracking accuracy by
simulating the operation of the drives control system. The data about the formalized delay for a variety of tracking
algorithms is shown.