Еволюція конституційно-податкового компромісу суспільства і держави - Гаврилюк, Р.О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2006)
Автор исследует вопросы конституциооно-налогового компромисса общества и государства. An author researches into the issue of constitution-based tax compromise of society and state.