Змінення тривалості перехідних процесів розряду кондесатора для регулювання параметрів біполярних імпульсних струмів у навантаженні - Розіскулов, С.С; Михайленко, В.В; Перетятко, Ю.В. (Технічна електродинаміка, 2016)
Запропоновано регулювати тривалість біполярних імпульсних струмів у навантаженні шляхом збільшення частоти біполярних розрядів накопичувального конденсатора електроімпульсних установок. Визначено енергетично доцільні умови змінення тривалості розрядних струмів конденсаторів та напруги їхнього заряду. Предложено регулировать продолжительность биполярных импульсных токов в нагрузке путем увеличения частоты биполярных разрядов накопительного конденсатора электроимпульсных установок. Определены энергетически целесообразные условия изменения продолжительности разрядных токов конденсаторов и напряжения их заряда. It is proposed to regulate the duration of bipolar pulse currents in the load by increasing the frequency of bipolar discharges of the storage capacitor of electro-pulse installations. Energetically expedient conditions of change both duration of capacitor discharge currents and capacitor charge voltage were defined.