Технологія відновлювального ремонту і модернізації рам візків метрополітену - Дворецький, В.І.; Демченко, Ю.В.; Явдощина, О.Ф.; Федоренко, В.І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2007)
Представлено рішення проблеми подовження призначеного строку служби рам візків вагонів метро за рахунок відновлювального ремонту з модернізацією окремих вузлів. Представлено решение проблемы продления назначенного срока службы рам тележек вагонов метро за счёт восстановительного ремонта с модернизацией отдельных узлов. Presented the solution of a problem of assigned lifetime prolongation of subway car bogie frame by complete renovation with modernization of separate components.