Полікристалічні композиційні матеріали на основі алмазу та карбіду кремнію (огляд) - Русінова, Н.О. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2012)
Наведено основні способи отримання композиційних матеріалів на основі алмазу при просочуванні їх кремнієм. Розглянуто багато сфер застосування композиційного алмазного матеріалу завдяки його унікальним механічним властивостям. Приведены основные способы получения композиционных материалов на основе алмаза при пропитке их кремнием. Рассмотрены многие области применения композиционного алмазного материала благодаря его уникальным механическим свойствам. The basic methods of receipt of composition materials are presented on the basis of diamond at saturating with their silicon. Many application of composition diamond material domains are considered due to his unique mechanical properties.