Другий всеукраїнський «круглий стіл» з антропології права: вдале продовження львівського починання - Гудима, Д.А. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2007)
1-2 грудня 2006 року у Львові на виконання Рекомендацій, схвалених 17 вересня 2005 року учасниками Першого всеукраїнського «круглого столу» на тему «Антропологія права: філософський та юридичний виміри (стан, проблеми, перспективи)», вдруге відбувся аналогічний захід.