Протикорозійні покриви на основі водної бітумно-полімерної композиції з великою швидкістю формування - Черватюк, В.А.; Кушнір, І.М. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2013)
Проаналізовано перспективи та показано переваги використання водних бітумнополімерних емульсій для антикорозійного захисту об’єктів нафтогазового комплексу. Наведено властивості матеріалу, отриманого з емульсійних композицій, і встановлено, що він може бути використаний для антикорозійного захисту об’єктів нафтогазового комплексу. Проанализированы перспективы и показаны преимущества использования водных битумно-полимерных эмульсий для антикоррозионной защиты объектов нефтегазового комплекса. Приведены свойства материала, полученного из эмульсионных
композиций, и установлено, что он может быть использован для антикоррозионной защиты объектов нефтегазового комплекса. The prospects of water bitumen emulsion use for protection of oil and gas
facilities are analyzed. Advantages of the use of polimer-bitumen emulsions are examined. The
properties of coating material obtained from emulsion compositions are shown. Conclusions are
drawn that obtained coating material can be used to protect oil and gas facilities.