Алгебраїчна модель рефакторінгу компонентів - Грищенко, В.М. (Інститут програмних систем НАН України, 2003)
Наведено алгебраїчний підхід до формалізації рефакторінгу компонентів. На базі моделі компонента разглянуті методи рефакторінгу, припустимі операції та умови цілісності компонентів. Визначені концепції побудови алгебраїчної моделі рефакторінгу компонентів та описана внутрішня компонентна алгебра. Приведен алгебраический подход к формализации рефакторинга компонентов. На базе модели компонента рассмотрены методы рефакторинга, допустимые операции и условия целостности компонентов. Определены концепции построения алгебраической модели рефакторинга компонентов и описана внутренняя компонентная алгебра. The algebraic approach to formalization of component refactoring is described. On the base of component model the methods of refactoring, possible operations and integrity
conditions of components are cosidered. The concepts for building of algebraic
model of component refactoring are defined and internal component algebra is described.