Методика визначення міжповірочного інтервалу засобів вимірювання на основі концепції невизначеності - Васілевський, О.М. (Технічна електродинаміка, 2014)
Запропоновано методику визначення міжповірочного інтервалу засобів вимірювання, яка базується на використанні концепції невизначеності вимірювання для опрацювання експериментальних даних під час метрологічної атестації. Наведено результати апробації методики для визначення міжповірочного інтервалу засобу вимірювання крутильного моменту електродвигунів. Предложена методика определения межповерочного интервала средств измерения, которая базируется на использовании концепции неопределенности измерений для обработки экспериментальных данных при метрологической аттестации. Приведены результаты апробации методики для определения межповерочного интервала средства измерения крутящего момента электродвигателей. A method for determining the recalibration interval measurement tools, which is based on the use of the concept of measurement uncertainty analysis of experimental data with the metrological certification. Results of testing procedures to determine the recalibration interval measuring torque motors.