Сучасні методи лікування переломів ліктьового відростка - Жук, П.М.; Філоненко, Є.А.; Гребенюк, Д.І. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
У статті представлено аналіз результатів лікування хворих з переломами ліктьового відростка, які оцінені за шкалою Meyo Elbow Perfomance Score. Представлена система для блокованого інтрамедулярного остеосинтезу переломів ліктьового відростка. В статье представлен анализ результатов лечения больных с переломами локтевого отростка, которые оценены по шкале Meyo Elbow Perfomance Score. Представлена система для блокированного интрамедулярного остеосинтеза переломов локтевого отростка. Abstract. Treatment results of patients with olecranon fracture, is presented in the article. The results evaluated according to the Meyo Elbow Perfomance Score. Intramedulary interlocking system for olecranon fractures fixation is presented too.