Захворюваність та ефективність лікування ветеранів і людей похилого віку Одеського регіону - Волков, П.Г. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
Наведено аналіз показників захворювань та показників лікування пацієнтів комунальної установи «Одеський обласний госпіталь інвалідів Великої Вітчизняної війни» за період 2010-2013 р.р. з урахуванням медичних підходів і засобів оздоровлення. Виявлено, що ефективність лікування ветеранів знаходиться в певній залежності від вибору методів лікування з урахуванням здоров’я пацієнта та професіоналізму лікарів. Проведен анализ показателей заболеваемости и показателей лечения пациентов на базе Одесского областного госпиталя инвалидов Великой Отечественной войны за период 2010-2013 гг. Выявлено, что эффективность лечения ветеранов зависит от выбора методов лечения с учетом здоровья пациента и профессионализма врачей. The analysis of the incidence and treatment of patients indicators at the Odessa Regional Hospital invalids of the Great Patriotic War of 2010-2013. It was revealed that the effectiveness of treatment depends on the choice of veterans treatment given the patient’s health and medical professionalism.