Працевлаштування лиць похилого віку та інвалідів у морських портах - Скиба, О.В.; Євстафьєв, В.М. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
Наведені узагальнені дані по захворюваності робітників морських портів були проведені з ціллю визначення факторів ризику для розвитку захворювань у робітників портів та визначення робочих місць, на якіх можуть працювати інваліди. З цією ціллю були вивчені дані про працюючих у портах інвалідах та їх працевлаштуванні. Представленные обобщенные данные по заболеваемости работников морских портов были приведены с целью определения факторов риска для развития заболеваний у работников портов и определения рабочих мест, на которых могут работать инвалиды. С этой целью были изучены данные о работающих в портах инвалидах и их трудоустройстве. Presented aggregate data on morbidity of workers of marine ports were resulted with the purpose of determination of risk factors for development of diseases for the workers of ports and determining the workings locations, which invalids can work on. Information was to that end studied about workings in ports invalids and their employment.