Історія формування навчального музея кафедри патологічної анатомії з секційним курсом Одеського національного медичного університету - Даниленко, А.І.; Бурячківський, Е.С. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
У статті викладені основні етапи історії формування навчального музею кафедри патологічної анатомії з секційним курсом Одеського національного медичного університету. Підкреслено внесок ряду вчених, співробітників кафедри патологічної анатомії в створенні й формуванні унікальної колекції музею, що використовується в навчальному й науково-дослідницькому процесах на кафедрі. В статье изложены основные этапы истории формирования учебного музея кафедры патологической анатомии с секционным курсом Одесского национального медицинского университета. Подчёркнут вклад ряда учёных, сотрудников кафедры патологической анатомии в создании и формировании уникальной коллекции музея, используемой в учебном и научно-исследовательском процессах на кафедре. The article describes the main stages of the formation history of educational museum of pathological anatomy with sectional course department of Odessa National Medical University. It is emphasized the contribution of some scientist, members of the pathological anatomy department in the creating and shaping of the unique museum collections used in educational and scientific research at the department.