Структура викладання загальної хірургії англомовним студентам - Дробков, О.Л.; Кадочніков, В.С. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
Кредитно-модульна система є сучасним фактором підготовки фахівців, яка викликає підвищення ефективності навчання та необхідність приділяти значну увагу самостійній роботі студентів. За умовах використання сучасних технологій її продуктивність підвищується. Викладено досвід викладання англійською мовою у студентів на кафедрі загальної хірургії Одеського національного медичного університету. Кредитно-модульная система является современным фактором подготовки специалистов, способствующая повышению эффективности обучения и уделяющая большое внимание самостоятельной работе студента. Использование современных инновационных технологий повышает ее продуктивность. В статье изложен опыт преподавания англоязычным студентам на кафедре общей хирургии Одесского национального медицинского университета. In the conditions of the credit-module system the important factor of preparation of specialists – students, which are studying on English, the increase of efficiency of teaching becomes. In this connection it is necessary to spare large attention to independent work of students. Its efficiency rises on condition of the use of modern technologies, more effective forms and methods of teaching. In the article the experience of teaching on English language to the students-foreigners on the department of general surgery of the Odessa state medical university is expounded.