Закономірності просочення розплавами металів пористої системи, утвореної алмазним нанопорошком при високих тиску і температурі - Луцак, Е.М.; Бочечка, О.О. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
В роботі розглядаються особливості просочення алмазного нанопорошку рідким кобальтом і розплавом мідь-титан під дією високого тиску. В работе рассматриваются особенности пропитки алмазного нанопорошка жидким кобальтом и расплавом медь-титан под действием высокого давления. This article considers peculiarities of impregnating of diamond nanopowder by cobalt liquid and copper-titanium melt under high pressure.