Особливості розподілу зерен wc за розмірами в об´ємі виробу з твердого сплаву ВН20, спеченого за одноосьового тиску - Бондаренко, В.П.; Юрчук, М.О.; Галков, О.В.; Шестаков, C.І. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
В результате систематических исследований установлено влияние внешнего одноосного статического давления при спекании твердого сплава ВН20 на распределение зерен ЖС по объему изделия. У результаті систематичних досліджень встановлено вплив зовнішнього одноосьового статичного тиску при спіканні твердого сплаву ВН20 на розподіл зерен WC по об’єму виробу. As a result of systematic studies the effect of the external uniaxial static pressure during sintering of BH20 (80% WC + 20% Ni) hard alloy on the changes in WC grain distribution in the volume of product 'was determined.