II Всеукраїнська науково-теоретична конференція «Філософські, методологічні та психологічні проблеми права» - Кравець, В.М.; Павлишин, О.В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Научный отчет о проведенном международном методологическом семинаре «Философия права
как академическая дисциплина» (Киев, 26-29 сентября 2008 года). A scientific report on the International Methodological Seminar «Philosophy of Law as an Academic Discipline» (Kyiv, September 26-29, 2008).