Тячівський міжнародний семінар із філософії та права - Лобода, Ю.П. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Сообщение о проведенном международном Тячевском международном семинаре по философии и праву (11 октября 2009 года). A scientific report on the Tyachiv International Seminar on Philosophy and Law (October 11, 2009).