Лібералізм: антологія - Музика, І.В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Рецензія на видання «Лібералізм: Антологія.» 2-ге вид. / Упоряд. О. Проценко, В. Лісовий. – К.: ВД «Простір», «Смолоскип», 2009 – хххіі + 1128 с. – («Політичні ідеології»)