Эриху Юрьевичу Соловьеву – 75 лет - Максимов, С.И. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Матеріал, присвячений ювілею – 75-річчю Еріха Юрійовича Соловйова. The article dedicated to the 75th anniversary of Erikh Yuryevich Solovyov.