Спектр андреевских состояний в несимметричном S₁NS₂-переходе - Пейсахович, Ю.Г.; Штыгашев, А.А. (Физика низких температур, 1999)
Розглянуто повністю асиметричний S₁NS₂-перехід з різними поверхнями Фермі у шарах. Побудовано трансфер-матрицю та знайдено спектр локалізованих станів. Ослаблення фазової залежності із зростанням відмінності імпульсів Фермі у шарах має повільний степеневий характер. Рассмотрен полностью асимметричный S₁NS₂-переход с разными поверхностями Ферми в слоях. Построена трансфер-матрица и найден спектр локализованных состояний. Ослабление фазовой зависимости с ростом различия импульсов Ферми в слоях имеет медленный степенной характер. The completely asymmetric S₁NS₂-junction with different Fermi surfaces in the layers is under consideration. A transfer-matrix is constructed and a localized state spectrum is obtained. The reduction of the phase dependence with increasing the difference in Fermi momenta in the layers has a slow power character.