Вплив вмісту зв’язуючої фази на деякі властивості сплавів типу W–Ni–Fe - Андреєв, І.В.; Бондаренко, В.П.; Мельниченко, В.В.; Мельниченко, Я.В.; Студенець, С.Ф.; Шейкін, С.Є. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
Досліджено вплив вмісту зв ’язуючої фази у вольфрамовому важкому сплаві на формування його фізико-механічних властивостей. Показано, що зміна вмісту сполучної фази на 1 % (по масі) істотно впливає на властивості важкого сплаву, що може мати значення при наступному процесі деформаційного зміцнення матеріалу. Исследовано влияние содержания сязующей фазы в вольфрамовом тяжелом сплаве на формирование его физико-механических свойств. Показано, что изменение содержания связующей фазы на 1 % (по массе) существенно влияет на свойства тяжелого сплава, что может иметь значение при последующем процессе деформационного упрочнения сплава. Investigations of the influence of the content of the binder phase in the tungsten heavy alloys in the formation of its physical and mechanical properties. It is shown that changes in the content of the binder phase by 1% (by 'weight) significantly affects the properties of hard alloy that can make a difference in the implementation offollow-up process strain hardening alloy.