Вплив заморожування насіння сої за дії кріопротекторів на енергію проростання і схожість
Досліджувалась дія заморожування насіння сої до -55 і -70°С під захистом кріопротекторів пропандіолу (ПД), ПЕО-400 і ПЕО-1500. Використано різні умови обробки насіння кріопротекторами (варіації концентрацій, тривалості експозиції), різні режими заморожування. Встановлено, що при підборі оптимальних...
Gespeichert in:
| Datum: | 2003 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | , , , |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
2003
|
| Schriftenreihe: | Проблемы криобиологии и криомедицины |
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/138158 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Вплив заморожування насіння сої за дії кріопротекторів на енергію проростання і схожість / Н.О. Шевченко, Т.Ф. Стрибуль, В.В. Жмурко, Л.М. Кобизєва // Проблемы криобиологии. — 2003. — № 3. — С. 92–98. — Бібліогр.: 12 назв. — рос. |