Теоретическое обоснование нового комплексного метода лечения рецидивирующего бронхита у детей - Нечипуренко, О.Н.; Пархоменко, Л.К. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2014)
Увеличение количества детей, получающих лечение по поводу рецидивирующего бронхита в условиях поликлиники, диктует необходимость разработки новых
комплексных схем лечения данной патологии. Збільшення кількості дітей, які отримують лікування з приводу рецидивуючого бронхіту в умовах поліклініки, диктує
необхідність розробки нових комплексних схем лікування даної патології. Increasing the number of children
being treated for recurrent bronchitis in a
clinic, dictates the need to develop new
integrated circuits treatment of this
pathology.