Вплив умов спікання на стійкість інструменту для наплавлення міді тертям з перемішуванням зі сплаву групи WC–Со - Прокопів, М.М.; Харченко, О.В.; Ущаповський, Ю.П. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
Наведено результати дослідження впливу умов спікання інструменту для наплавлення міді тертям з перемішуванням зі сплаву групи WС-Со на стійкість при експлуатації. Наведенны результаты исследования влияния русловий спекания инструмента для наплавки меди методом трения с перемешиванием из сплава группы WC-Co на стойкость в процессе эксплуатации. Presented results of research of influence of terms of spikannya of instrument for a naplavki copper by a method frictions 'with interfusion from the alloy of group Wc-So on firmness in the process of exploitation.