Использование шахтной сейсморазведки для прогноза зон повышенного горного давления на отрабатываемых угольных пластах Донбасса - Глухов, А.А.; Компанец, А.И.; Педченко, М.А. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2007)
Наведено приклад використання методу сейсмічного просвічування для виявлення зон підвищеного гірського тиску на шахті ім. О.Ф. Засядька, що доводить можливість використання даного підходу для оконтурювання аномалії з метою вибору раціональних шляхів подальшої відробки. Case study of using seismic transmission method to identify zones of increased rock pressure at A.F. Zasyadko Mine is described that demonstrates possibility of employing such approach for delimitation of anomaly with the aim of selecting efficient mining.