Дескриптивные аспекты системного подхода - Редько, И.В. (Навчально-науковий комплекс "Інститут прикладного системного аналізу" НТУУ "КПІ" МОН та НАН України, 2005)
Рассматривается развитие дескриптивных основ системного анализа. Дается развернутая экспликация понятия дескриптивного процесса. Исследуются процессологические аспекты системного анализа. Вводятся понятия частичной функции, акции, а также их выполнения в процессологической среде. This article is devoted to development of principles of system analysis. The concept of descriptive process is defined. Some process-logical aspects of system analysis are studied. The concepts of partial function, action and execution of them is defined too. Розглядається розвиток дескриптивних засад системного аналізу. Дається розгорнута експлікація понять дескриптивного процесу. Досліджуються процесологічні аспекти системного аналізу. Вводяться поняття часткової функції, акції та їх виконання в процесологічному середовищі.